close
Tof dat je hier bent. Ik ben Johnny Dertien, een freelance Action Sports Videograaf.
Waarmee kan ik je helpen?
IK KIJK EERST EVEN VERDER

Johnny Dertien

Videograaf en Action Sports Journalist. Elke week is hij op pad om de leukste, coolste, dikste actie sport evenementen te filmen en daar videoreportages van te maken. Verder is hij host van de iboardcast video podcast, filmt hij voor Zoomin.tv of maakt hij video's in opdracht.

Kijk waar Johnny Dertien nu, op dit moment, mee bezig is in zijn Insta Feed hieronder of kijk in zijn VLOG mee achter de zijn schermen.

Dagedits en Eventvideo's

We weten allemaal dat een evenement filmpje op sociale media heel veel impact kan hebben en geen geen enkel evenement meer zonder video kan. Een complete wedstrijd filmen van start, race, finish en prijsuitreiking is voor een organisatie een hele opgave. Vervolgens duurt het nog dagen, of zelfs weken, voordat er een evenement reportage online staat. De deelnemers hebben er dan alweer 3 wedstrijden op zitten en kijken alleen nog maar de volgende wedstrijd van de evenementen kalender.

Binnen 5 uur een video online

Op het moment dat de deelnemers klaar zijn met hun avondeten en met laptop of tablet op de bank ploffen staat er een video reportage op hun te wachten. Klaar om met een filmpje na te genieten van een mooi evenement.

Zijn jullie op zoek naar iemand die snel een dag verslag of een evenement reportage van jullie evenement kan filmen. Neem dan contact op met Johnny Dertien. Voordat je het weet hebben jullie een video op YouTube, Facebook of Instagram staan.

Instagram:

Reviews:

Johnny dertien is als producent van dagedits en eventverslagen precies de persoon die wij nodig hebben. Hij werkt goed, zelfstandig maar wel naar behoefte van ons (de klant) en heel belangrijk ...snelheid in zowel het verslag als de edit zelf! Een dagedit van een event wordt kant en klaar aangeleverd voor onze social media kanalen nog op de eventdag zelf! Daar worden wij en zeker ook de deelnemers aan onze evenementen blij van!!
Exeventure Sports & Events - Zaandam
In de sportbranche draait alles om gevoel en beleving en Johnny Dertien is als geen ander in staat om dit op de juiste manier over te brengen op video. Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, is hij al menig maal mijn "reddende engel" geweest als het ging om spoedklussen. Hij weet binnen korte tijd met relatief weinig input het juiste te realiseren. Als dat geen topsport is…….
Kelly van der Geest - Marketing en PR manager - Amer Sports NL

CC 4.0 - 2017 JOHNNY DERTIEN | Amsterdam, Nederland | Contact